Korjaamo

hires_352

Toiminnallista harjoittelua kaikille

Training Camp Korjaamo on Riihimäellä sijaitseva toiminnallisen harjoittelun keskus kaikille, jotka haluavat huoltaa itseään liikkeellä. Tarjolla on kovaa treeniä kaukana mukavuusalueen ulkopuolella, rauhallisia kehonhuoltotunteja ja kaikkea siltä väliltä.

Korjaamolla toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa sitä, että jokaisella treenillä on tarkkaan suunniteltu käytännöllinen yhteys vapaa-ajan, työn ja harrastusten keholle asettamiin toiminnallisiin vaatimuksiin.

Korjaajat Riikka ja Toni tekevät valmennustyötä trendeistä hetkahtamatta ihmiskehon tuntemus, sekä asiallinen liikunta- ja ravitsemustieteellinen tieto johtotähtinään. Alla henkilökunnan esittelyt.

Riikka Kiuru

Olen Korjaamon pomo ja päivystävä kirjaviisas. Itse harrastan tällä hetkellä aktiivisimmin kiipeilyä ja monipuolista liikkuvuusharjoittelua. Valmentajana olen luova ja ratkaisukeskeinen. Asetan jatkuvasti uusia haasteita keholleni ja pyrin oppimaan jatkuvasti uutta. Tulevaisuudessa aion olla se teräsmummo, jonka treenivideoista päivitellään mummelin leuanvetokuntoa ja käsilläseisontaa.

Erityisosaamiseni on nuorten urheilijoiden ja aikuisena uusia liikunta- ja urheiluharrastuksia aloittavien liikkuvuus-, liiketaito- ja lihastasapainon kehityksen tukeminen.

Minun valmennuksessani jokainen oppii, että vähemmän mutta paremmin on enemmän!

kuvitus_1000x650_riikka01b
SONY DSC

Toni Toivanen

Toni on ollut Korjaamon avajaisista lähtien Korjaamon virallinen ninja ja mr. kehonpainoharjoittelu. Hän on kovapintainen kamppailu-urheilija mutta myös kokenut liikuntataitojen opettaja, joka saa kaikentasoiset valmennettavat etenemään laatu edellä kauas mukavuusalueen ulkopuolelle.