Korjaamolle treenaamaan?

kuvitus_1000x800_treenit01

Miten liityn Korjaamon asiakkaaksi?

Treenaaminen aloitetaan suorittamalla Korjaamon Starttipassi, josta voit lukea lisää alta.

Tilaa Starttipassi á 35 € tai Starttipassin lisäksi kuukauden treeniaikaa sisältävä VIP-passi á 70 € sähköpostitse osoitteesta korjaajat@trainingcamp.fi – saat sähköpostin käsittelyn jälkeen laskun ja kutsun Korjaamon varausjärjestelmään, jonka kautta pääset varaamaan treenejä.

Passivaiheen jälkeen vaihtoehtona on kuukausiasiakkuus á 72 €/ kk ja erilaisia valmennuspaketteja – vaihtoehdoista ja niihin sisältyvistä palveluista lisää alla.

Miten Korjaamolla treenataan?

Treenaaminen aloitetaan suorittamalla Korjaamon Starttipassi. Passin aikana osallistutaan viisi kertaa Korjaamon ohjattuihin treeneihin – näihin viiteen kertaan tulee sisältyä vähintään yksi Cross Training, kahvakuula- ja kehonpainotreeni. Personal Training yksilö- ja ryhmävalmennusasiakkaiden ei tarvitse suorittaa Starttipassia erikseen.

Starttipassin suorittavat sekä aloittelijat että edistyneet treenaajat. Tänä aikana korjaajille selviää alustavasti jokaisen treenaajan yksilöllinen kuntotaso sekä tavoitteet. Tämän jälkeen voi ryhtyä kuukausiasiakkaaksi tai vielä kattavamman valmennuspaketin. Kuukausimaksuun sisältyy ohjattujen treenien lisäksi Korjaamon tilojen itsenäinen käyttö ja kaikki Korjaamon työpajamuotoinen opetus*.

Korjaajat katsovat kaikkien perään, että treeni on riittävän monipuolista, säännöllistä ja tavoitteidenmukaista. Tavoitteena on, että jokainen korjaamolainen oppii jatkuvasti paremmin suunnittelemaan ja hallitsemaan omaa treenaamistaan. Korjaamolla voi treenata myös täysin aivot narikassa sillä treeniviikon, treenisyklien ja kauden ohjelma on sellainen, että kun käy säännöllisesti treeneissä saa ylläpidettyä ja kehitettyä kuntoaan tasapainoisesti.

Korjaamon toiminta perustuu ohjattuihin treeneihin ja kursseihin, joten tilankäytön suhteen niillä on etuajo-oikeus. Itsenäiseen treenaamiseen on kuitenkin runsaasti aikaa ja tilaa käytettävissä.

*Työpajat starttipassilaisille 15 – 45 € ja muille kuin korjaamolaisille 25 – 65 €. Työpajoissa opetellaan syvällisemmin eri liikkeiden suoritustekniikkaa; tehdään kuntotestejä, perehdytään oman harjoittelun suunnitteluun sekä opitaan kokonaisvaltaisesti lisää terveellisen liikunnallisen elämäntavan ylläpitämisestä.