Personal Training

YKSILÖVALMENNUKSET ja PIENRYHMÄT

HUOM! Korjaamon peruspalveluasiakkaana sinulla on 72 € kuukausihinnalla käytössäsi neljän eri liikuntamuodon 12 viikon jaksoissa etenevät harjoitusohjelmat sekä kaikkien harjoitusohjelmien yhteyteen sopiva kehonhuolto-ohjelma. Ohjelmat ovat kaiken lisäksi yhteensopivia niin, että eri liikuntamuodoista voi yhdistellä yksilöllisen treeniviikon juuri omiin aikatauluihn ja mieltymyksiin sopivaksi. Korjaamolta löydät aina mukavaa treeniseuraa niin, että treenejä ei tarvitse tehdä yksin silloinkaan, kun et ehdi ohjattuihin treeneihin. Tapaat valmentajaasi aina, kun tulet ohjattuihin treeneihin ja lisäksi hintaan kuuluvat vaihtuvat syventävän opetuksen työpajat. Jos siis etsit halvinta mahdollista valmennusratkaisua niin PT-pakettien sijaan suosittelemme korjaamolaiseksi ryhtymistä.

Jos kuitenkin jostain syystä kaipaat vielä henkilökohtaisempaa valmennusta ja enemmän kahdenkeskisiä valmennustapaamisia tai haluat harjoitella omassa pysyvässä pienryhmässä, korjaajat palvelevat, ohjauskalenteriensa sallimissa rajoissa, myös PT-asiakkaita ja pienryhmiä. 

Tiedustelut varaustilanteesta: riikka@trainingcamp.fi.
Uudella valmennettavalla valmennuksen minimikesto on 6 kk. Jatkovalmennus mahdollista myös 3 kk jaksoissa. Poikkeuksena tehostartit ja minivalmennukset.

LISÄTIETOJA PT-PAKETEISTA – Valmennuspakettien saatavuus riippuu varaustilanteesta

Yksilövalmennuksen hinta: Sisällöstä ja tapaamistiheydestä riippuen 180 – 1080 €/ kk. Kokonaishinta 6 kk jaksolla: 1080 – 6480 €.

Pienryhmävalmennuksen hinta: Sisällöstä, tapaamistiheydestä ja ryhmän koosta riippuen 127 – 316 €/ kk. Kokonaishinta 6 kk jaksolla 762 – 1896 €.

MILLAINEN VALMENNUS SOPII JUURI SINULLE?

Henkilökohtaiseen valmennukseen kannattaa suhtautua kurssina, jonka aikana tulet oppimaan lisää omasta kehostasi sekä tasapainoisesta elämäntavasta. Useimmat tietävät paljon siitä, miten pitäisi liikkua ja syödä voidakseen hyvin ja kehittääkseen kuntoaan haluamallaan tavalla. Tiedon soveltaminen käytäntöön on silti monille kuntotasosta riippumatta haasteellista. Löydätkö itsesi alla olevasta listasta?

Elämäntapamuutoksen tarpeessa vai kaipaatko terävämpää tavoitteellisuutta treenihisi

Elämäntapamuutoksen tarpeessa on henkilö, jolla on painonhallintaongelmia ja/tai puutteita fyysisen aktiivisuuden kokonaisuudessa. On päässyt kertymään ylipainoa tai hoikka olemus pitää sisällään liian vähän lihasta. Arkiliikunnan ja treenin sovittamisessa omaan elämänrytmiin on ehkä haasteita ja kunto ei kehity haluamallasi tavalla.

Kuntoilija hyötyy henkilökohtaisesta valmennuksesta silloin, kun oman harjoittelun kokonaisuus ei jostain syystä ole sellainen, että oma kehitys olisi toiveiden ja tavoitteiden mukaista.

Jos tunnistat tästä itsesi edustat yleisintä henkilökohtaiseen valmennukseen hakeutuvaa asiakastyyppiä. Valmennuksesta hyötyminen edellyttää sitoutunutta ja avointa asennetta. Valmentaja voi ainoastaan antaa tilanteeseesi sopivat toimintaohjeet – niiden noudattaminen on sinun vastuullasi.

VALMENNUSVAIHTOEHTOJA

Paljon lautasella – Olet turhautunut omatoimisiin muutosyrityksiin. Koet, että tarvitset jonkun sanelemaan ohjeet, joita noudattaa ja pakottamaan sinut liikkeelle. Tiedät, että sinulla on runsaasti korjattavaa sekä liikunta- että ruokailutottumuksissasi.

Tällaisessa tapauksessa moni etsii edullisinta vaihtoehtoa henkilökohtaiseen valmennukseen mutta todellisuudessa paras valinta olisi intensiivisempi valmennus, jossa tapaamisia on vähintään 4 x/ kk. Hintaluokka 400 – 1080 €/ kk.

Jos tällaisessa tapauksessa haluaa päästä halvemmalla, suositeltavaa olisi koota oma pienryhmä tai tulla mukaan ryhmävalmennukseen, kun sellainen on tarjolla. Tällöin valmennus tulee 30 – 50 % halvemmaksi.

Korjausliikkeen tarpeessa – Sinulla on jonkin verran ylipainoa ja/tai kuntosi on päässyt hieman rapistumaan tai et ole koskaan tullut kehittäneeksi kuntoasi sellaiseksi kuin toivoisit. Pidät liikunnasta ja vauhtiin päästyäsi liikut suhteellisen säännöllisesti mutta välillä terveydelle edullisiin elämäntapoihin tulee katkoksia. Syöt periaatteessa terveelliesti mutta käytännössä ruokarytmissä tai herkuttelutavoissa olisi korjattavaa.

Tällaisessa tapauksessa on mahdollista hyötyä yksinkertaisesta perusvalmennuksesta, jossa tapaamisia on n. 2 x/ kk. Hintaluokka 180 – 260 €/ kk.

Treenit seuraavalle tasolle – Olet urheilullinen ja sinulla ei ole erityisiä ongelmia terveellisen kehonkoostumuksen ylläpitämisen kanssa. Koet kuitenkin, että harjoittelusi ei enää etene tai liikkuvuusongelmat, rasitus- tai urheiluvammat häiritsevät treenaamista. Kaipaat muutosta ja uusia virikketä. Haluat lisää lihasmassaa, voimaa, kestävyyttä, ketteryyttä tai liikkuvuutta. Ehkä haluat oppia jonkin uuden liiketaidon.

Tällaisessa tapauksessa vaihtoehtoja, vahvuuksia ja haasteita on paljon. Yhdelle riittää testit, tarpeenmukainen ohjelma ja tapaaminen kerran kuussa – toinen on niin pahasti urautunut omiin treenitotuuksiinsa, että uuden opettelu vie paljon aikaa ja henkistä energiaa. Hintaluokka 180 – 1080 €/ kk.

Tehostartti – Yksilövalmennuksen tehostartti 1 kk. Vähintään neljä tapaamista ja enintään 8 hintaan 90 €/ krt. Sopii sinulle, joka et oikein tiedä, mitä tarvitset mutta haluat lentävällä lähdöllä käyntiin. Hinta 360 – 720 €. Harjoitusohjelma seuraaville 12 viikolle lisähintaan 115 €.

Helpoin tapa saada omien toiveiden puitteisiin osuva tarjous on laittaa viesti osoitteeseen riikka@trainingcamp.fi, jossa kerrot:

1. Kuinka paljon olet valmis sijoittamaan valmennukseen kuukaudessa.

2. Kuinka pitkään valmennusjaksoon olet valmis sitoutumaan

3. Mitä tavoittelet ja millainen on lähtötilanteesi.

Voit myös sopia suoraan maksuttoman alkukartoitustapaamisen, jonka aikana keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

KUNTOLOMA KOTIKAUPUNGISSA!

Aiotko viettää lomasi rauhassa kotona latautuen mutta kaipaisit kuitenkin jotain virkistävää tekemistä? Haluaisitko, että sinut haetaan kotiovelta reippailemaan? Sadepäiville kovat treenit Korjaamolla.

Palkkaa loma-PT itsellesi tai porukalle yhdeksi päiväksi tai vaikka koko lomaksi pävittäiselle treenivuorolle (kesto 1-2 h). Hinta riippuu varatusta paketista ja muodostuu kaavalla varatut tunnit x 70 – 90 €/ h.

Kysy lisää: riikka@trainingcamp.fi

Palveluvalikoimaan sisältyy:

• Kuntotestaus
• Harjoitusohjelmat
• Henkilökohtainen ohjaus
• Liikuntaravitsemusneuvonta
• PT-paketit pienryhmille