Tule tutustumaan!

Toni

mde

mde

Tervetuloa tutustumaan yhdessä kiipeilyhalli Rocklandsin kanssa kehittyviin tiloihimme osoitteessa Peltosaarenkatu 4!

Katso treeniaikataulu täältä: Tuntikalenteri

Olemme tavattavissa treenien aikaan ja muina aikoina sopimuksesta.

 

Etsitkö jotain parempaa kuin tavallinen kuntosali?

Toisin kuin tavallisella kuntosalilla, Korjaamolla sinua valmennetaan yksilönä. Korjaamolla jokainen oppii lisää omasta kehostaan ja tehokkaasta ja turvallisesta treenaamisesta.

Korjaamolla treenataan kehonpainolla ja vapailla painoilla. Kaikissa liikuntamuodoissa on 12 viikon jaksoissa etenevä systemaattinen harjoitusohjelma. Eri liikuntamuotojen harjoitusohjelmat ovat yhteensopivat ja jokainen korjaamolainen voi noudattaa omanlaistaan ohjelmakokonaisuutta säännöllisesti, vaikkei aina ehtisi ohjattuihin treeneihin.

Avoimien ovien ulkopuolella voit tulla tutustumaan tiloihin ja korjaajiin treenien aikaan tai ilmoittautumalla mukaan treeneihin 7 € tutustumismaksulla – katso treeniaikataulumme täältä.

Voit ilmoittautua tutustumiskäynnille haluamallesi tunnille, kysyä palveluistamme tai tilata suoraan Starttipassin (viidet treenit á 35 €/ kpl) tai VIP-passin (Starttipassi + kolme viikkoa treeniaikaa á 70 €/ kpl) sähköpostitse: korjaajat@trainingcamp.fi tai teksitiviestillä: 0415303062

Perusliikuntamuotojen valmennusohjelmat (Cross Training, Kehonpaino, Kahvakuula, Maksimivoima); valmennus ohjatuissa treeneissä ja vaihtuvat työpajat sekä treenitilojen käyttö 24/7 ovat korjaamolaisen käytössä 72 € kuukausimaksulla ilman sitoutumista.

Täydentäviä harjoitusohjelmia tarjoamme yksilöille hintaan alk. 115 € ja pienryhmille alk. 65 €. Yksilövalmennustapaamiset hintaan á 90 €/ krt ja pienryhmävalmennustapaamiset 25-65 €/ hlö riippuen ryhmän koosta.

PT-valmennuspakettien hintaskaala on laaja riippuen valmennuksen kestosta, tapaamisten tiheydestä ja valmennuksen sisällöstä (3-6 kk valmennukset 100-1080 €/ kk; kokonaishinnat 300-6480 €). Varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen riikka@trainingcamp.fi  tai 0415303062

  • Seuraa meitä facebookissa niin saat aina tuoreimmat tiedot tapahtumista ja tarjouksista.

 

 

KAUSI 2018 JAKSO 1: 1. tammikuuta –

25. maaliskuuta

JAKSO 2: 26. huhtikuuta –

17. kesäkuuta

JAKSO 3 : 18. kesäkuuta –

9. syyskuuta

HUOM! Kesäkalenteri alkaa!

JAKSO 4: 10. syyskuuta –

2. joulukuuta

HUOM! Syyskalenteri alkaa!

YLIMENOKAUSI:

3. joulukuuta 2018 –

6. tammikuuta 2019

YHTEINEN TEEMA→

Jos haluat päästä helpolla, sopeuta omat kausi- ja jaksotavoitteesi yhteisten teemojen mukaiseen järjestykseen.

 

Tavoitteidesi ei kuitenkaan tarvitse olla tässä järjestyksessä tai ehkä sinulla on lajiharrastus, jonka vuosikello pakottaa jakamaan eri jaksojen fokuksen toisin. Lue ohesta lisää miten yksilölliset tavoitteet sopeutetaan yhteisiin teemoihin.

LIIKKUVUUS ja muu MOTORINEN KUNTO

·        kudosten elastisuus ja kehon liikelaajuudet

·        tasapaino

·        koordinaatiokyky

·        ketteryys

 

Pyrimme kaikissa treeneissä laajoihin liikkeisiin ja hyvään tasapainoon myös erilaisten haasteiden (pienemmät tukipinnat, nopeat suunnanvaihdot jne.) yhteydessä.

KESTÄVYYS

·        peruskestävyys

·        vauhtikestävyys

·        maksimikestävyys

 

Opettelemme miten eri kestävyyskunto-ominaisuuksia harjoitetaan. Kaikissa treeneissä maksimivoimatreenejä ja kehonhuoltoa lukuun ottamatta on oikeilla kuorma-, toisto-, tempo- ja lepoaikavalinnoilla mahdollista koulia kestävyyskuntoaan.

UUDET LIIKETAIDOT

·        levytanko- ja kahvakuulaliikkeet

·        voimistelulliset ja akrobaattisemmat kehonpainoliikkeet

·        kamppailulliset liikkeet

·        eri urheilulajit

 

Kaikissa treeneissä opetellaan liiketaitoharjoittelun periaatteita. Ohjelmaa muotoutuu säännöllisten treenaajien toiveiden mukaan.

VOIMA

·        lihaskestävyys

·        voimakestävyys

·        hypertrofinen maksimivoima

·        hermostollinen maksimivoima

·        räjähtävyys

·        pikavoima

 

Opettelemme miten eri voimaominaisuuksia harjoitetaan. Kaikissa treeneissä, kehonhuoltoa lukuun ottamatta, on oikeilla kuorma-, toisto-, tempo- ja lepoaikavalinnoilla mahdollista koulia voimaominaisuuksiaan.

PERUSTEKNIIKAT; SAAVUTETUN KUNNON ARVIOINTI; UUSIEN TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN

 

Treenit jatkuvat syyskalenterin mukaisilla paikoilla ja keskitymme tarkastelemaan kuluneen vuoden aikana saavutettua kehitystä sekä pohjustamaan seuraavan vuoden menestyksellistä aloitusta niin uusille kuin vanhoillekin korjaamolaisille.