Usein kysytyt kysymykset

Miten Korjaamo eroaa muista kuntokeskuksista?

Korjaamolta ei löydy kuntosalilaitteita vaan täältä löytyy tilat ja välineet monipuoliseen harjoitteluun vapailla painoilla sekä oman kehon vastuksella. Korjaamolla jokaisen on tarkoitus – lähtötasosta riippumatta – oppia lisää omasta kehostaan ja turvallisesta sekä tehokaasta treenaamisesta. Tarjolla on kovaa treeniä kaukana mukavuusalueen ulkopuolella, mutta myös rauhallisia kehonhuoltotunteja ja kaikkea siltä väliltä. Korjaamolla toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa sitä, että jokaisella treenillä on tarkkaan suunniteltu käytännön yhteys vapaa-ajan, työn ja harrastusten keholle asettamiin toiminnallisiin vaatimuksiin.

Korjaamolla treeniviikko on yhtenäinen kokonaisuus niin, että valitsitpa mitkä treenit tahansa tulet harjoittaneeksi koko kehoasi tasapainoisesti.

Uskaltaako ohjattuihin treeneihin tulla, jos ei ole valmiiksi huippukunnossa?

Ehdottomasti. Jokainen treenaa ”omaa kovaa” ja kaiken kuntoisille löytyy sopiva variaatio liikkeistä.

Ryhmäliikunta ei kiinnosta minua. Voinko treenata Korjaamolla vain itsenäisesti?

Käytyäsi kurssin tai suoritettuasi Starttipassin voit halutessasi treenata täysin omatoimisesti. Ohjattuihin treeneihin kannattaa kuitenkin osallistua, jotta saa kaiken irti Korjaamon palveluista. Uudet virikkeet, ärsykevaihtelu ja ryhmätreenien tekniikkaopastus auttavat sinua kehittämään myös omatoimista treenaamistasi. Korjaamon ohjattuja treenejä ei myöskään kannata sekoittaa kuntosalien ryhmäliikuntatunteihin – meininki on erilaista.

Sopiiko Korjaamo yhtä hyvin naisille ja miehille?

Sopii. Korjaamon treeneissä ei ole mitään erityisen naisellista tai miehekästä vaan ne on suunniteltu ihmisille.

Onko Korjaamo Crossfit-sali?

Ei. Crossfit on tuotemerkki. Crossfit saleilla harjoitetaan Cross Trainingia noudattaen Crossfitin perustajan Greg Glassmanin oppeja treenin ohjelmoinnissa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Cross Training tarkoittaa kuntoilumuotoa, jossa yhdistellään monipuolisesti voima-, kestävyys- nopeus- ja liikkuvuusharjoitteita.

Kannattaako Korjaamolle tulla, jos harrastaa aktiivisesti jotain urheilulajia?

Kyllä. Korjaamo on kunto- tai kilpaurheilijalle loistava paikka keskittää oheisharjoittelu.

En halua luopua kuntosalijäsenyydestäni – kannattaako minun käydä myös Korjaamolla?

Kyllä. Korjaamolla on paljon annettavaa myös kuntosalilaitteilla harjoittelevalle tai aktiiviselle ryhmäjumppaajalle.